HTML

zúgaWolga

Rezzenések, reccsenések, rácsodálkozások, próbálkozások, egy-egy esti gondolat, pár kósza mondat és kiáltás.

Gondolataitok

  • oszoke: Vera, ez nagyon szép! én is ugyanígy érzek és Anna is!!! júl.7én írt... (2011.08.25. 09:00) Barátság
  • wolga: Köszönjük szépen! :-) (2010.11.22. 19:05) Öt éve
  • wolga: @Matusek Piros: Köszönöm, nagyon szeretjük. :-) (2010.05.17. 13:59) Kert
  • wolga: Köszönöm! Hamarosan írok majd. :-) (2010.05.10. 15:21) Montázs
  • wolga: @Matusek Piros: Cool, köszi, mindenféleképpen. ;-D (2010.05.10. 15:05) Megújuló energiáink

2009.02.11. 15:45 wolga

JOBBra át

Hamarosan irányt vált az életünk.

Egyelőre innen járok oda napmintnap, de néhány hét múlva onnan jövök majd ide nemmindennap. A délről északra irányt északról délre, délnyugatra cserélem. Vajon mennyire változik majd meg az élet?

Azt mondják, nem mindegy, hogyan alszunk, merre fekszünk, hova néz a lábunk. Az északi féltekén állítólag illik fejjel északnak aludni, de a feng-shui szerint meg a nyílászáróknak merőlegesen. Namost mi van akkor, ha történetesen több is van belőlük és az északi irányt is betartanánk, ráadásul bemérettük a házunkat és nem akarunk se vízérbe, se Hartmann-hálóba, se egyéb sugárzásba feküdni. Hova is tegyük akkor az ágyat, ha picike a szoba??? Mérlegeljünk okosan. Valahol középen lesz a megoldás. Ha mégsem megy, engedjük be a kutyát, és ahova telepszik, ott legyen az ágy. :-)))

Lánykoromban az IbolyaLakban Klotildligeten Remus, a kutyánk - nem, nem Rémuszbácsiról neveztük el - az ágyunk fejébe feküdt le, ha beszökhetett. Ott jóhelyen aludtunk. Viszont a szülői házban Herceg, a szuperkandúr - sajna már nem él, helyette egy vörös Jároszláv játssza a macskaszerepet - igencsak szeretett az ágyam végében aludni. Nem is aludtam jókat ott soha.  

Meghatározó lehet, merre és hogyan megyünk, napi ritmusunk hogyan alakul, hol és milyen minőségben alszunk, és pihenünk-e valójában.

A költözéssel alaposan megváltozik minden. Máshogy alszunk, máshol mosdunk, másfelé járunk és más ritmusban élünk. Máshol főzök, máshová pakolok, máshol olvasom a könyvet és máshol játszom a kicsikkel. Megértünk a változásra nagyon, igennagyon. 

Irány észak, északnyugat...  

 

1 komment

Címkék: költözés ritmus irány


A bejegyzés trackback címe:

https://wolga.blog.hu/api/trackback/id/tr47890664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.07. 16:04:45

Szép ez a kép. Nagyon.
süti beállítások módosítása